Descobreix com col·laborar amb El Xiprer

Suma’t-hi
Portada > Notícies > Unes alumnes de 3r d'ESO han fet un treball sobre El Xiprer i la nostra associació

Unes alumnes de 3r d'ESO han fet un treball sobre El Xiprer i la nostra associació

14/12/2011

Des de la matèria de Ciutadania, La Laura Martínez i la Maria Rodríguez, alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Celestí Bellera, han realitzat un treball d'investigació d'El Xiprer i de la nostra associació

Des de la matèria de Ciutadania, la professora va proposar, als alumnes de 3r d'ESO,  fer un treball de recerca i investigació d'una associació granollerina. La Laura i la Maria van triar Amics d'El Xiprer, perquè volien investigar alguna associació que ajudés a altra gent.

Van estar buscant informació a través del nostre web, van contactar amb la Mercè Riera i en Ramon Daví per fer-los una entrevista. Va ser tant completa i tan ben elaborada,  que tots dos van quedar parats  del nivell de les preguntes i la seriositat amb què es prenien, les dues noies, l'el·laboració del treball.

Amb tot el material recollit varen fer una presentació a la resta de companys i companyes de 3r d'ESO. El treball va ser tant ben el·laborat i explicat que, després de l'explicació, van rebre els aplaudiments de tots els seus companys.

Des d'aquí volem felicitar la Laura i la Maria per la feina que han fet i per la rigorositat del seu treball. Sabem que darrera d'aquesta petita investigació hi hagut moltes hores de dedicació i esforç, de treball en silenci, sense fer gaire soroll, però de treball fructuós que els servirà per despertar la consciència d'un problema molt greu que pateix la nostra societat. També volem felicitar a la professora que les ha encoratjat i guiat en el treball i als seus pares que han estat al seu costat ajudant-les en tot el que els ha calgut.

També us volem donar les gràcies per haver escollit la nostra associació. Amb aquest treball ens heu donat l'oportunitat d'apropar-nos a tot un col·lectiu de joves que, a partir d'ara, ja sabran on estem i quina feina fem. Si tenen ganes de col·laborar en una causa justa i solidària, sabran on trobar-nos.

Us convidem a que veieu la presentació, clicant aquí, i llegiu les entrevistes que han realitzat la Laura i la Maria, que malgrat la seva jove edat, han mostrat un grau de maduresa adulta a l'hora de pensar, proposar i el·laborar aquest treball.

Gràcies per tot el que heu fet.

Arxius adjunts

  • Presentació del treball (PDF, 2,23 MB)
    Presentació en format pdf per tal que es pugui visualitzar sense cap problema
  • Entrevista a Ramon Daví (PDF, 87 kB)
    Entrevista realitzada per l'el·laboració del treball que han realitzat la Laura Martínez i la Maria Rodriguez
  • Entrevista a Mercè Riera (PDF, 66 kB)
    Entrevista realitzada per l'el·laboració del treball que han realitzat la Laura Martínez i la Maria Rodriguez
Arxivat a: General
Comparteix: