Descobreix com col·laborar amb El Xiprer

Suma’t-hi
Portada > Històries d'El Xiprer

Històries d'El Xiprer

Històries d'El Xiprer és un espai on s'expliquen vivències de persones que han arribat a El Xiprer per un motiu o altre. Persones que en un moment de la seva vida han tingut un trencament amb tot el seu entorn i han baixat d'aquest tren que ens porta a la quotideneïtat diària. Persones que s'han convertit en invisibles als ulls de la societat, que s'han oblidat d'elles mateixes i malviuen en ciutats anmenades cosmopolites, educadores, obertes...  

En molts casos l'acollida i l'escalf d'El Xiprer ha aconseguit que moltes persones trovessin sentit a allò que estaven fent, en d'altres casos, malgrat tot, no ha estat possible. 

Històries d'El Xiprer pretent donar a conèixer històries de persones que han passat per la casa d'acollida, que, potser, han reorganitzat la seva vida i han continuat endavant amb més o menys encerts. És una fotografia d'un moment en que no passaven per un bon moment i algú les ha escoltat, algú els hi ha donat un cop de mà i aquest petit gest ha servit per sortir del forat on havien caigut.

Històries d'El Xiprer són relats reals escrits per escriptors i escriptores aficionades o professionals que, voluntàriament, han cedit la seva ploma per donar visibilitat a un problema social on tothom ne's protagonista, tothom pot estar en un cantó o l'altre de la història i tothom pot fer alguna cosa per canviar el destí d'una altra.

Amb aquesta iniciativa no volem identificar víctimes i herois, bons i dolents, què cal fer i què no, no volem parlar de victòries i fracassos, no som ningú per jutjar i valorar el tarannà diari de cada persona. Només volem parlar de la vida, de persones que es troben a El Xiprer i s'ajuden mútuament i gràcies a aquesta trobada,  persones diferents han après alguna cosa l'una de l'atra.

El col·lectiu de persones que formem El Xiprer és molt ampli i divers i aquesta diversitat fa que cada dia passin coses meravelloses, poder-les explicar també forma part de la joia de viure.

 

 

Comparteix: