Descobreix com col·laborar amb El Xiprer

Suma’t-hi
Portada > Documents diversos > Notes de premsa

Notes de premsa

15 de juliol de 2010

Amics d'el Xiprer presenta la seva campanya a les entitats de Granollers

Aquest dimarts a les vuit del vespre, Amics d'el Xiprer ha convocat a més d’una dotzena d’entitats de tota mena - esportives, culturals, del comerç, del lleure, ONG - de Granollers per tal de presentar-se i donar a conèixer la seva campanya de captació de nous socis.

Aquesta trobada s’emmarca en els actes que l’associació - constituïda per donar suport a la tasca d'el Xiprer, centre d’acolliment Caritas Granollers - , té previst fer per estendre’s com una taca d’oli i arribar al miler de socis en el termini d’un any.

Amics d'el Xiprer ha iniciat, des del mes d’octubre de 2009, una tasca de tutoria amb les persones que arriben al Xiprer en una situació difícil per causes econòmiques, laborals, familiars i legals. En aquesta comissió fan l'acompanyament una vintena de persones voluntàries – advocats, economistes i gent del sector bancari – que cada dos mesos atenen un cas personal per trobar-li la millor sortida o, si més no, la menys dolenta. Aquesta comissió s’anomenarà “Taula de suport Joan Bretxa” en memòria d’aquest granollerí que ens ha deixat recentment de forma sobtada i, que era un dels primers impulsors del grup que ha iniciat Amics del Xiprer.

Hi ha dues comissions més, l’econòmica i la d’acció. La comissió econòmica, entre altres coses, cerca recursos per a les despeses de funcionament i promoció de l’associació a través d’espònsors. Així, es vol garantir que totes les aportacions dels socis vagin a parar íntegrament al Xiprer. La comissió d’acció és la responsable de la campanya endegada amb l’objectiu d’arribar al miler de socis en el decurs de l’any vinent. Es tracta d’aconseguir moltes petites aportacions de 10 euros mensuals – 5 per als menors de 25 anys – per col·laborar amb el Xiprer de la manera més participativa, transparent, solidària i comunitària possible.

Van fer la presentació de la campanya d’Amics d'el Xiprer en Ramon Daví (president de l'associació) i la Mercè Riera (màxima responsable d'el Xiprer). Al finalitzar van donar pas a moltes intervencions de representants de les entitats. Tots van coincidir en felicitar aquesta iniciativa, perquè fomenta la participació voluntària de les persones. També van valorar, com a molt positiva, la idea de demanar petites aportacions, perquè la humilitat ajuda a consolidar l’esforç, que és el més difícil en aquests casos.

 

Comparteix: