Descobreix com col·laborar amb El Xiprer

Suma’t-hi
Portada > Presentació > Benvinguda del president

Benvinguda del president

Benvolguts amics,

Gràcies per visitar la nostra pàgina web. Gràcies per interessar-te per la nostra associació i gràcies, sobre tot, per interessar-te pel Xiprer. En aquesta web trobareu informacions del nostre projecte, dels nostres reptes i també de les nostres activitats a les quals esteu tots convidats a participar-ne. Us animo també a visitar www.elxiprer.com on podreu conèixer la Fundació El Xiprer amb més detall.

Per què ens diem Amics del Xiprer? El significat pot ser molt ampli i molt personal. La nostra amistat cap a El Xiprer, la seva gent i la seva feina, inclou sobre tot, un sentiment de reconeixement i gratitud. I també ens motiva a una actitud de col·laboració i de servei.

El reconeixement i la gratitud ens surten de tot cor en conèixer de primera mà les històries i les vivències quotidianes d'El Xiprer. La col·laboració en els diversos vessants: de difusió, de reflexió comuna i especialment l'econòmica ha esdevingut imprescindible per al sosteniment dels projectes que porta a terme El Xiprer. Estem contents de contribuir-hi i també d'haver ajudat a la creació de la Fundació El Xiprer de la qual en som patrons fundadors. S'ha fet molta feina aquests sis anys d'associació! Ara bé els objectius i els reptes segueixen davant nostre. D'una part garantir la sustentació econòmica d'El Xiprer pels propers anys i d'altra continuar reflexionant i difonent l'obra d'El Xiprer als nostres conciutadans. Per això aquesta junta renovada ens hem proposat pels propers anys una sèrie d'objectius que us volem compartir:

  • Ampliar la base de socis de l'entitat a Granollers i especialment als pobles de l'entorn on El Xiprer hi treballa i en canvi no hi tenim gàire presència com a associació.
  • Difondre el missatge d'El Xiprer mitjançant campanyes, xerrades i activitats per poder arribar a les persones que encara no ens coneguin i tots junts créixer per a construir un món més just.

I tot això ho volem fer amb una actitud d'humilitat i d'aprenentatge. Sabem que aquest procés ens ha de portar a un canvi personal. Un canvi profund que es noti en les petites coses del nostre viure de cada dia.

Resto a la vostra disposició

Manel Roma

Comparteix: