Descobreix com col·laborar amb El Xiprer

Suma’t-hi
Portada > Presentació > Benvinguda del president

Benvinguda del president

Si has entrat fins aquí, sigues benvingut o benvinguda,

Et vull agrair, en nom de l’Associació, la teva visita virtual i convidar-te a que t’apropis a El Xiprer quan vulguis, les portes estan obertes a tothom. Des d’ara, casa nostra és casa teva.

Amics d’El Xiprer és una associació que neix per la necessitat que tenia la Fundació El Xiprer d’aconseguir una font d’ingressos estable i així poder oferir un servei de millor qualitat a les persones que el necessiten. Això ho estem aconseguint gràcies a que som molts amics que fem una petita aportació mensual, la qual va destinada íntegrament a les despeses generals de la casa d’acollida i al magatzem d’aliments.

No obstant però, Amics d’El Xiprer s’ha anat convertint, també, en una colla d’amics que compartim un projecte en comú a l’entorn de la casa d’acollida El Xiprer, aportant el nostre gra de sorra per millorar, encara que sigui una mica, el nostre entorn social més proper.

Intentem, dins de les nostres possibilitats, crear consciència explicant els problemes socials que hi ha al nostre entorn i buscant algun tipus de solució a partir d’accions concretes, xerrades, reflexions, campanyes publicitàries o qualsevol altra idea que sorgeixi en aquest sentit, per anar implicant, cada cop més, persones que tinguin ganes de treballar solidàriament.

Contínuament surten projectes, idees i actuacions que mirem de tirar endavant amb il·lusió. Per fer-ho realitat comptem amb el suport incondicional de persones voluntàries amb ganes de donar un cop de mà. És per això que hi som i per això també volem comptar amb tu.

Sabem que cada gra de sorra compta, per tant et convidem a sumar-t’hi ja que la teva aportació és molt important per Amics d’El Xiprer.

Sigues benvingut o benvinguda amiga!

Pep Nogueras

Comparteix: