Descobreix com col·laborar amb El Xiprer

Suma’t-hi
Portada > Notícies > Mercat solidari amb El Xiprer a l'Ametlla

Mercat solidari amb El Xiprer a l'Ametlla

14/06/2013

La primera edició del mercat de roba de segona ma a l'Ametlla del Vallès, tot un èxit!

El dijous dia 13 de juny es va fer per primera vegada el Mercat de roba solidari en benefici d'El Xiprer i de Cáritas de l'Ametlla del Vallès.

Un grup de persones de l'Ametlla van tenir aquesta iniciativa i van convocar tothom a donar la seva roba en bon estat i comprar-ne d'altra a un preu mínim de 2 euros. Durant tot el dia centenars de persones van entrar i sortir del Restaurant la Plaça Bella de l'Ametlla del Vallès per comprar roba, fer donatius i passar una estona agradable. Al final del dia es va fer un sorteig de 2 obres d'art donades pels artistes locals Xavier Graner i Jordi Sanz i de 2 penjolls donats per la joiera Eugènia Ubeda. La recaptació de les butlletes del sorteig i de tota la roba venuda es donarà íntegrament a El Xiprer, la roba que es va recollir i no es va vendre es donarà a Cáritas de l'Ametlla i a l'orfanat de la Fundació Concepció Juventeny de l'Hospitalet de Llobregat.

El total recaptat al final del dia va ser de 3.138,98 euros! Moltíssimes gràcies a tothom!

Arxius adjunts

Comparteix: