Descobreix com col·laborar amb El Xiprer

Suma’t-hi
Portada > Notícies > Ajornament de l'Assemblea General Ordinària

Ajornament de l'Assemblea General Ordinària

30/03/2020

Degut a l'estat d'alarma decretat pel govern de l'estat, s'ajorna l'assemblea ordinària fins a nova data.

Benvolguts / Benvolgudes,

En primer lloc, espero que tots vosaltres i les vostres famílies estigueu bé. En nom de l’Associació, una abraçada ben forta esperant que algun dia no molt llunyà, ens puguem saludar, abraçar i parlar una estona sense necessitat de guants, màscares i distàncies preventives.

Com bé devu saber, el proper dimarts 31 de març hauríem d’haver celebrat l’Assemblea anual ordinària d’Amics d’El Xiprer, no obstant però les circumstàncies actuals fan impossible la seva celebració i per tant, l’assemblea queda ajornada sine die fins que s’acabi l’estat d’alarma i el confinament actuals.

Malgrat que la situació actual ha canviat el nostre ritme de vida i les nostres rutines, des d’El Xiprer s’està treballant cada dia per continuar oferint els esmorzars, dinars i lots d’aliments a totes aquelles persones que ho necessiten.

Malauradament, el confinament i, com a conseqüència, l’aturada de moltes empreses, ha comportat l’acomiadament de milers de persones, moltes de les quals amb una economia familiar molt precària. Aquesta situació ha suposat que un servei com El Xiprer esdevingui encara més imprescindible per poder donar suport a moltes famílies que es veuen aclaparades per la baixada d’ingressos.

És en aquest moment quan la funció d’Amics d’El Xiprer pren més sentit que mai, ja que amb la teva col·laboració econòmica podem continuar comprant tot tipus d’aliments i oferir el servei que hem hagut d’adaptar a les noves circumstàncies.

Tan aviat com sigui possible, convocaré l’Assemblea Ordinària i aleshores ens podrem veure, parlar una estona de tot plegat i trobar noves propostes que ens ajudin a millorar com a persones i també com a societat.

Gràcies per ser Amic d’El Xiprer!

Cordialment,

Pep Nogueras i Cervera
President d’Amics d’El Xiprer

Comparteix: